18.3 C
Θέρμον
4 Μαΐου 2026
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Θρήνος για τον αστυνομικό που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα στην Πάτρα

Θρήνος στο Θέρμο, τόπο καταγωγής του 45χρονου αστυνομικού Γιώργου Πριόνα, μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news , ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε κάποιες εργασίες στην αυλή.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφόνι αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λίγα λεπτά αργότερα , ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλέον αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά , ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε στο tempo24:

Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι .. Αδερφέ μου Γιώργο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ….Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα!

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ανακοινώνει το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για τον Μάιο 2026

Newsroom

Το FinalFour του 27ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο Μεσολόγγι: Μια γιορτή αθλητισμού και ιστορικής μνήμης

Newsroom

Τρίτη ημέρα του προσκυνήματος της Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στην Ι. Π. Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....