Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας, είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (Elepap Agriniou), η οποία υποστηρίζει 112 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευρο-αναπτυξιακά ελλείμματα.
Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των 112 παιδιών, προσφέραμε συγκεκριμένα δώρα που ζήτησαν, καθώς και διάφορα γλυκίσματα, για να τους χαρίσουμε χαρά και χαμόγελα.
Με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, παρείχαμε τρόφιμα σε 10 οικογένειες, οι οποίες έχουν παιδιά που υποστηρίζονται από την ΕΛΕΠΑΠ, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία ενός ζεστού και ευχάριστου εορταστικού κλίματος.
Επιπλέον, αγοράσαμε λαχνούς που διαθέτει η ΕΛΕΠΑΠ και τους προσφέραμε στα 112 παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ μαζί με τα δώρα τους. Οι λαχνοί ανήκουν πλέον στα παιδιά και ελπίζουμε, μέσω της στήριξης στην ΕΛΕΠΑΠ, να βγουν και τα παιδιά νικητές.
Η εταιρεία μας παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Σας προτρέπουμε να στηρίξετε και εσείς τέτοιες οργανώσεις, συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο που επιτελούν.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.