Υλικά:
- 500 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 80 γρ ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 500 γρ μασκαρπονε
- 350 ml γάλα
- 3 δόσεις espresso
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσει και γίνει σαν γιαούρτι.Μετά ρίχνουμε τις βανίλιες, το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε απαλά με μαρίζ. Βουτάμε στο γάλα και τον καφέ τα σαβαγιάρ και τα στρώνουμε, απλώνουμε την κρεμά και επαναλαμβάνουμε. Πασπαλίζουμε με λίγο κακάο. Αφήνουμε στο ψυγείο ιδανικά για 24 ώρες.
Καλή Απόλαυση!
Συνταγή- Εκτέλεση: Μάνος Κουφόπουλος
∗φωτο: bakernynature.com