Φρικασέ με κεφτεδάκια
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα κεφτεδάκια:
1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
6 Φέτες φρυγανιές σε σκόνη
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1/2 κ.γ. σόδα φαγητού
Λίγο λάδι για να γλιστράει
Λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το φρικασέ:
1 Κιλό πράσα (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σπανάκι (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σέσκουλα (ζεματισμένα)
1 Ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι άνηθο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1 Ποτηράκι του κρασιού λάδι
4 Νεροπότηρα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 Αβγά
Χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.σ. νερό
Από το κανάλι του Ανδρέα Μαμούκαρη Homemade