17 C
Θέρμον
20 Απριλίου 2026
Πολιτική

Συνάντηση Λιβανού – Μπένου για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας

Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Επιτροπής για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας κ. Σταύρο Μπένο είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, στο ΥΠΑΑΤ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκε το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας, το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες, και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Οριοθετήθηκε ο ρόλος και η συμβολή του ΥΠΑΑΤ καθώς και του εποπτευόμενου Οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο σχεδιασμό, την οικοδόμηση καθώς και στο φορέα λειτουργίας του προγράμματος, ώστε η ανάπλαση της Β. Εύβοιας να έχει όλα τα στοιχεία της δημιουργίας ενός εθνικού υποδείγματος.

Οι κύριοι Λιβανός και Μπένος συμφώνησαν στο πλαίσιο συνεργασίας και όρισαν τα επόμενα βήματα για την αγροδιατροφή στην Εύβοια, ακολουθώντας με συνέπεια τον οδικό χάρτη που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος : ο ΓΓ του ΥΠΑΑΤΑΤ Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αν. καθηγητής Γρηγόρης Βάρας, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου Ξενοφών Κάππος και ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σωματείου “Διάζωμα” Ευδόκιμος Φρέγκογλου.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμου: Συναγερμός για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Στο στόχαστρο εργαζόμενοι και οικογένειες

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στα 200 χρόνια από την Έξοδο, να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός την αποκατάσταση του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώστα στο Μεσολόγγι

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρών στις Γιορτές Εξόδου ο Σωκράτης Φάμελλος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com