26.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2025, 14:17
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει ανασχηματισμό και τελικά δεν μπορεί να τον κάνει από τις πολιτικές του εξαρτήσεις

Για πιέσεις οικονομικών παραγόντων στον ανασχηματισμό κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ν. Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα διαχέουν από το πρωθυπουργικό μέγαρο για «στρατηγική υπομονή» ως προς τον επικείμενο ανασχηματισμό, ο οποίος καθυστερεί, υποστηρίζει πως ο κ. Μητσοτάκης είναι έρμαιο πιέσεων νυν και επίδοξων υπουργών.

«Η ειδική αναφορά σε “γνωριμίες και διασυνδέσεις” παραδέχεται τη διαπλοκή και τις πιέσεις και οικονομικών παραγόντων. Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ανασχηματισμό και τελικά δεν μπορεί να τον κάνει από τις πολιτικές του εξαρτήσεις», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Δείτε τι έγραψε ο Νάσος Ηλιόπουλος:

«Οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη που συνιστούν ”στρατηγική υπομονή”, αν δεν το κατάλαβαν, ομολογούν ότι είναι έρμαιο πιέσεων νυν και επίδοξων υπουργών. Η ειδική αναφορά σε “γνωριμίες και διασυνδέσεις” παραδέχεται τη διαπλοκή και τις πιέσεις και οικονομικών παραγόντων. Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ανασχηματισμό και τελικά δεν μπορεί να τον κάνει από τις πολιτικές του εξαρτήσεις. Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά τόση ειλικρίνεια δεν την περιμέναμε».


www.thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας “Ορεινή Ναυπακτία SOS: Όταν ο τόπος φωνάζει και η κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει”

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και υπερασπιστής του Διεθνούς Δικαίου»

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε ΑΤΜ για κομπιναδόρους με την κάρτα του αγρότη και το PIN της ΝΔ

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com