Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 14:46
Πολιτική

Η δυτική Θεσσαλονίκη πάει πιο ψηλά

«Η δυτική Θεσσαλονίκη πάει πιο ψηλά», σχολίασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης, σχετικά με το βήμα που έγινε για το πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης είχε σειρά επαφών με τον Δήμαρχο της περιοχής και τους αρμόδιους υπουργούς για να προχωρήσει το θέμα. Ειδικά με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά.

Με την ανακοίνωση ότι εγκρίθηκε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο καθορίζονται οι χρήσεις γης, οι όροι και περιορισμοί δόμησης και εγκρίνεται περιβαλλοντικά το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) για την επανάχρηση, αξιοποίηση και λειτουργία της έκτασης ως μητροπολιτικό πάρκο υπερτοπικής κλίμακας, ανάρτησε τα εξής:
«Εγκρίθηκε με Προεδρικό Διάταγμα το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για την περιοχή του πρώην στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» . Η δυτική Θεσσαλονίκη πάει μπροστά και πιο ψηλά. Αποκτά το μητροπολιτικό πάρκο που δικαιούται!»

Δείτε την ανάρτηση:


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πιερρακάκης: Αλλάζουν όλα τα βιβλία στα σχολεία και θα έχουμε πολλαπλό βιβλίο

Newsroom

Επίκαιρη Ερώτηση Μίλτου Ζαμπάρα για τον υπερκορεσμό ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία

Newsroom

Κασσελάκης: Κόψατε στους Έλληνες τις διακοπές και το air condition – Τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com