19 Απριλίου 2026
Πολιτική

Επιστολή στους ΟΤΑ για ενίσχυση της αιμοδοσίας

Επιστολή προς τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε συνεννόηση με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εξασφάλιση επάρκειας αίματος.

Οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξαιτίας και των επιπτώσεων της πανδημίας.

«Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, οι Έλληνες ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι κομβικός στην έκφραση της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Δίνουμε αίμα – σώζουμε ζωές!», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Λαϊκή Συσπείρωση Θέρμου: Συναγερμός για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Στο στόχαστρο εργαζόμενοι και οικογένειες

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στα 200 χρόνια από την Έξοδο, να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός την αποκατάσταση του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώστα στο Μεσολόγγι

Newsroom

Μεσολόγγι: Παρών στις Γιορτές Εξόδου ο Σωκράτης Φάμελλος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com