13 Απριλίου 2026
Auto MotoΝέα απο το Θέρμο

Το Θέρμο «βούλιαξε» από τετρακίνητα: Με επιτυχία η Κοπή Πίτας της Λέσχης 4×4

Εντυπωσιακό θέαμα, δύσβατες διαδρομές και πλήθος κόσμου συνέθεσαν το σκηνικό της χθεσινής εκδήλωσης, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026.

Το Θέρμο και οι γύρω ορεινοί όγκοι «ταρακουνήθηκαν» ευχάριστα χθες από τον ήχο των κινητήρων, καθώς η Λέσχη 4×4 Θέρμου πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας της. Λάτρεις της τετρακίνησης από πολλές περιοχές έδωσαν το «παρών», μετατρέποντας την Κυριακή σε μια γιορτή της περιπέτειας και της φύσης.

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες οχήματα 4×4 συγκεντρώθηκαν με προορισμό τις απαιτητικές χωμάτινες διαδρομές της περιοχής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές των οχημάτων τους σε λασπώδη μονοπάτια και δύσβατα περάσματα, προσφέροντας μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στα σημεία θέασης.

Ολοκληρώνοντας τις χωμάτινες διαδρομές, η δράση μεταφέρθηκε στο κέντρο της πόλης. Από το μεσημέρι και μετά, τα οχήματα στάθμευσαν περιμετρικά της κεντρικής πλατείας του Θέρμου, η οποία η οποία γέμισε από κόσμο.

 


facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό Γαϊτανάκι στην Ανάληψη Θέρμου

Newsroom

Θέρμο: Δύο συλλήψεις για παραμέληση ανηλίκου – Στην κατοχή του παιδιού μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»

Newsroom

Μυρτιά: Ο ουρανός «πλημμύρισε» φως από τα παραδοσιακά φαναράκια (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com