16 Ιανουαρίου 2026
Νέα απο το Θέρμο

«Το ημερολόγιο της γιαγιάς»: Μια γιορτή αγάπης από το Νηπιαγωγείο Θέρμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Θέρμου, με τίτλο «Το ημερολόγιο της γιαγιάς», συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου και δημιουργώντας μια ζεστή,  ερταστική ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Θέρμου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πολιτών της περιοχής, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών.
Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν με ευαισθησία και ενθουσιασμό τη θεατρική παράσταση, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, μνήμης, οικογενειακής θαλπωρής και ανθρωπιάς, σκορπίζοντας συγκίνηση και χαμόγελα στο κοινό.

Στο πλαίσιο της γιορτής υλοποιήθηκε και δράση αγάπης, καθώς τα παιδιά ετοίμασαν σάκους με δώρα, οι οποίοι θα προσφερθούν, σε παιδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Θέρμου και του ΙΔΕΑΠΘ, αναδεικνύοντας τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της συνεργασίας.

 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους ❗

Καλά Χριστούγεννα ❗

Τομέας Πολιτισμού Δήμου Θέρμου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Περήφανος πατέρας και Δήμαρχος: Ο Σπύρος Κωνσταντάρας στην παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε και ο γιος του, Βασίλης

Newsroom

Σειρά του γηπέδου Δρυμώνα για αναβάθμιση – Δέσμευση 200.000€ από το Υπουργείο Αθλητισμού

Newsroom

Το «Καρέλι» του Εύηνου στον ΣΚΑΪ: Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» στον Δήμο Θέρμου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com