Με ανείπωτο πόνο και οδύνη υποδέχθηκε η τοπική κοινωνία της Κάτω Μυρτιάς και γενικότερα της Αιτωλοακαρνανίας την είδηση του τραγικού θανάτου του 28χρονου Γιώργου Παπαηλία.
Ο νεαρός Γιώργος έχασε τη ζωή του σε ένα ακόμα σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στο κόμβο του σταδίου στο Αγρίνιο, αφήνοντας πίσω του θλίψη και ερωτήματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.
Η οικογένειά του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ οι συγχωριανοί του μιλούν για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, που πάντα βοηθούσε τους γύρω του και αγαπούσε βαθιά τον τόπο του.
Η ξαδέρφη του Γιώργου, Σοφία Παπαηλία, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση, ξέσπασε δημοσίως και εξέφρασε τον πόνο της για την τραγική απώλεια, ενώ παράλληλα διατύπωσε ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Η ίδια ζητά απαντήσεις για το μοιραίο βράδυ, προσπαθώντας να βρει παρηγοριά και δικαίωση για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της ξαδέρφου.
Δείτε την ανάρτηση:
Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…



Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.
Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…
▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄
Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
𝝤𝝠𝝖






𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται
𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.
Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:
𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢
Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.
Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος.