Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2025, 8:05
Νέα απο το Θέρμο

Θέρμο: Απομακρύνθηκε άλλο ένα περίπτερο από την Κεντρική Πλατεία

Μετά τον θάνατο της Μαρίας Ευστρατίου, ιδιοκτήτριας ενός εκ των περιπτέρων της κεντρικής πλατείας του Θέρμου, η άδεια του περιπτέρου έληξε σύμφωνα με τη νομοθεσία που προβλέπει ότι δεν μεταβιβάζεται μετά τον θάνατο του κατόχου.

Η απομάκρυνση του περιπτέρου αποτέλεσε μια σημαντική αλλαγή για την τοπική κοινωνία, καθώς το περίπτερο αποτελούσε σημείο αναφοράς για πολλούς κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Τα τελευταία χρόνια η διαχείριση του περιπτέρου είχε περάσει στους μισθωτές Δέσποινα και Νίκο.

Η Δέσποινα και Ο Νίκος, ήταν πάντα εκεί, πρόθυμοι και ευδιάθετοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο περίπτερο. Η παρουσία τους στην κεντρική πλατεία είχε γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μετά την απομάκρυνση του περιπτέρου, εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια του αγαπημένου τους σημείου συνάντησης και εξυπηρέτησης.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγία Σοφία & Σιταράλωνα: Δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 με χρηματοδότηση από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης

Newsroom

Δήμος Θέρμου: Τακτική δικάσιμος για τον Απρίλιο 2025 ορίστηκε για τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αιτωλών Πολιτεία»

Newsroom

Τη Δευτέρα η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου για το έργο Αντλησιοταμίευσης “ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Ι”

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com