Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 14:22
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Νέα απο το Θέρμο

Δήμος Θέρμου: 4+1 λόγοι για να ψηφίσουμε Αντώνη Τσαρούχη σ’ αυτές τις εκλογές!

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης να κι έφτασαν! Σε λίγο καιρό θα μπούμε μέσα στο μπλε παραβάν για να κλείσουμε μέσα σε ένα φάκελο το μέλλον του τόπου μας όσο τουλάχιστον εξαρτάται από την διοίκηση του Δήμου. Γιατί ναι, από την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο παίρνονται σημαντικές αποφάσεις για τον τόπο μας, αφού εμείς θέλουμε να δώσουμε εξουσία και χρήματα σε κάποιους ανθρώπους για να τα διαχειριστούν προς το κοινό καλό• αυτή είναι η δημοκρατία!


Σήμερα, οι εξελίξεις τρέχουν τόσο γρήγορα, που πολλές φορές μας αφήνουν άφωνους στο πέρασμά τους ή λαχανιασμένους να τις κυνηγάμε. Πρέπει όμως να παίρνουμε τις τύχες του τόπου μας στα δικά μας χέρια. Κι αυτό δεν το χρωστάμε μόνον στο μέλλον μας, το χρωστάμε και στο παρελθόν μας. Απ’ τους αρχαίους Αιτωλούς μέχρι τους πατεράδες μας, που μας ανέθρεψαν σ’ αυτά τα χώματα και μας άφησαν τη γη μας ένδοξη και λαμπρή.


Στα πρόσωπα, λοιπόν, που θα ψηφίσουμε μεθαύριο τον Οκτώβρη, θα πρέπει να ξέρουμε ότι τους λέμε, ψηφίζοντάς τα, “γίνετε η φωνή μας και τα χέρια μας. Αφού εκείνα που θέλουμε εμείς τα θέλετε κι εσείς, έτσι να διοικείτε και τον Δήμο μας, όπως θέλουμε όλοι εμείς”. Και θα πρέπει να ‘ναι πρόσωπα που θα αποφασίζουν για τον τόπο μας, με βάση τον πολιτισμό μας και τις αξίες μας!


Παρακάτω, ας δούμε 4+1 λόγους για τους οποίους πρέπει να ψηφίσουμε και να στείλουμε
στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Τσαρούχη:


1] Έχει μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση, καθώς ήταν για χρόνια Διευθυντής, Προϊστάμενος και Υποδιευθυντής σε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Αυτό τον όπλισε με σημαντικές διοικητικές ικανότητες, όπως η αμεροληψία, η δικαιοσύνη, η προσαρμοστικότητα και η ομαδικότητα.


2] Ξέρει τι απασχολεί τον Δήμο μας. Έχοντας ζήσει για χρόνια στο Θέρμο και, κυρίως, έχοντας διδάξει γενιές και γενιές δημοτών του Δήμου Θέρμου, ξέρει τι απασχολεί τα παιδιά, τι τα κάνει να φεύγουν από το Θέρμο, τι ανάγκες έχουν όσα μένουν εδώ. Η αγάπη του γι αυτά τον έκανε να κατέλθει στις εκλογές, η επιθυμία του να συμβάλει ώστε να πραγματοποιούν τα όνειρά τους στον τόπο τους.


3] Ξέρει τις λύσεις των βασικών προβλημάτων του Δήμου, ευρισκόμενος πια σε ηλικία ώριμης σκέψης, εστιάζοντας στην διοικητική και πολιτιστική ανασυγκρότησή του.


4] Θέλει να δει τον Δήμο Θέρμου και πάλι μεγάλο και ευήμερο, οραματιζόμενος μια νέα εποχή ανάπτυξής του.


&


5] Θέλει να ενώσει τις φωνές όλων των δημοτών, από το Θέρμο μέχρι και το μικρότερο
χωριό, για να ακούγονται όλες δυνατά και άμεσα. Να κάνει όλους μια γροθιά, που θα
κερδίζει πάντοτε!


#με_τον_Αντώνη λοιπόν, και μόνο μπροστά!

Αντώνιος Τσαρούχης, δάσκαλος
•Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θέρμου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θέρμο: Νέος σύγχρονος εξοπλισμός στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δήμος Θέρμου: Η Γιορτή του Βουνού και του Φεγγαριού “στου Κάρμα το Διάσελο” – Διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου

Newsroom

«Ο Εξηνταβελόνης»: Θεατρική παράσταση στην Αγία Σοφία Θέρμου!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com