27.4 C
Θέρμον
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024, 10:20
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Νέα απο το Θέρμο

Δήμος Θέρμου: Νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Σπύρου Κωνσταντάρα

Ο κ. Παναγιώτης Βέλλιος, η κα Ζωή Μπαλάσκα, ο κ. Κωνσταντίνος Καλλιακμάνης και ο κ. Νικόλαος Βασίλοπουλος είναι οι νέοι υποψήφιοι με τη Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Δράση» και το Δήμαρχο κ. Σπύρο Κωνσταντάρα.

Δείτε σχετικές ανακοινώσεις:

Ο Παναγιώτης Βέλλιος του Κωνσταντίνου γεννήθηκε στην Μυρτιά και κατοικεί στην Αγία Σοφία δήμου Θέρμου .
Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Μετσίνη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά .
Είναι κατ επάγγελμα αγρότης . Υπήρξε επι εικοσαετία κοινοτικός σύμβουλος Μυρτιάς , αλλά και υποψήφιος Πρόεδρος της κοινότητας.
Υπήρξε δυο φορές Προεδρος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμου .
Για πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δήμου ΘΕΡΜΟΥ , στις εκλογές του Οκτωβρίου με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.
Τον καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Σπύρου Κωνσταντάρα ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ως Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας ΔΡΥΜΩΝΑ του δήμου ΘΕΡΜΟΥ .
Είμαι η ΖΩΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ του Βασιλείου (το γένος Ζη )
Αποφοιτη Λυκείου. Ανεξάρτητη συνεργάτης της ZES+DIONE
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ και γω μαζί με τον δήμαρχο Σπύρο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ , γιατί είναι ο οραματιστής Δήμαρχος , μαχητικός άνθρωπος και επιστήμονας . Υλοποίησε έργα στον Δρυμώνα με κορυφαίο την ασφαλτόστρωση που περιλαμβάνει και τον Άνω Δρυμώνα , τις υδρεύσεις , την ανάπλαση που αρχίζει και θα αλλάξει την όψη του χωριού και πολλές άλλες δράσεις , όπως η «Αστροπαράτηρηση» που φέρνει κάθε δύο χρόνια χιλιάδες επισκέπτες και προβάλλει τον όμορφο Δρυμώνα.
Τον εκτιμώ και συνειδητά επέλεξα να ασχοληθώ για δεύτερη φορά με την αυτοδιοίκηση στην δημοτική κοινότητα ΔΡΥΜΩΝΑ ως υποψήφια τοπική σύμβουλος .
ΜΑΖΙ με τους άξιους συνυποψήφιους μου θα δώσουμε τον κοινό αγώνα για την επιτυχία !
Με εκτίμηση
ΖΩΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ .
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος ΔΡΥΜΩΝΑ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Σπύρου Κωνσταντάρα ΣΥΝΕΧΙΖΩ με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ως Υποψήφιος Σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας ΔΡΥΜΩΝΑ δήμου ΘΕΡΜΟΥ .
Είμαι ο Κωνσταντίνος Καλλιακμάνης του Βασιλείου που γεννήθηκα στον Ανω Δρυμώνα όπου και κατοικώ μόνιμα .
Είμαι συνταξιούχος του ΕΦΚΑ. Έχω διατελέσει δυο φορές κοινοτικός συμβουλος Δρυμώνα .
Ταυτίζομαι με την προσπάθεια και τις ιδέες του δημάρχου για την αναβάθμιση του δήμου , το έργο του , αλλά και την παρουσία του ,στο Δρυμώνα και στους οικισμούς . Κατά την περίοδο της πανδημίας υλοποιήθηκε το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης προς τον Άνω Δρυμώνα , όπου διαμένω και έφτασε μέχρι το Νεροσύρτη . Εκείνη την εποχή συνεργάστηκα με τον δήμαρχο ώστε να εξελιχθεί όσο πιο άρτιο μπορούσε αυτό το έργο . Άνθρωπος με άποψη , πυγμή , γνωριμίες , συνεργάσιμος και υπερκομματικός , αλλά και με παρουσία στο χωριό μας παντού και πάντοτε . Γι αυτό καταθέτω και εγώ την δική μου ενεργή συμμετοχή στις εκλογές του Οκτωβρίου για να στηρίξω ξανά τον δήμαρχο Σ. Κωνσταντάρα .
Με εκτίμηση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος ΔΡΥΜΩΝΑ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Σπύρου Κωνσταντάρα ΣΥΝΕΧΙΖΩ με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ως Υποψήφιος Σύμβουλος δημοτικής Κοινότητας ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ δήμου ΘΕΡΜΟΥ .
Είμαι ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που γεννήθηκα στον ΦΛΕΣΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ το 1966 . Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο .
Διατηρώ Τεχνική Εταιρεία στην Αθήνα .
Στηρίζω χρόνια τον σημερινό δήμαρχο γιατί τον εμπιστεύομαι .Άλλωστε μας συνδέει φιλία και οικογενειακή σχέση πολλά χρόνια . Είναι άνθρωπος απλός , εργατικός , παρών σε όλες τις εκδηλώσεις της Ανάληψης ,στο χωριό και στην Αθήνα . Όμως έχει παράγει και σημαντικό έργο. Ο δρόμος για το μοναστήρι ,φωτισμός με Φώτα μη ενεργοβόρα LED , το γήπεδο 5/5 , η παιδική χαρά , υδρευσεις στη Κόφτρα , Καημένα Αμπέλια ,Κουκοπλάι, συντηρήσεις αγροτικών δρόμων , συνδιοργάνωση με τους συλλόγους του χωριού συναυλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων , νέο ασφαλτικό που ετοιμάζεται για τον Φλεσουργιά με ποσό 55.000 ευρώ , η Είσοδος του χωριού της Ανάληψης που έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα της Περιφέρειας και θα άλλάξει την εικόνα της κοινότητας ,αλλά και η καθημερινή παρουσία του φίλου Σπυρου σε όλες τις χαρές , τις λύπες , τις εκδηλώσεις του χωριού (Γαϊτανάκι , Γιορτές Έξόδου Μεσολογγιου κλ ) με κάνει να είμαι και εγώ δίπλα του στον αγώνα που δίνουμε.
Προτιμώ έναν άνθρωπο που έχει σύνδεσμο με τους ανθρώπους μας , παρά όσους εμφανίζονται μόνο προεκλογικά ή τον αντιπαλεύονται για προσωπικούς λόγους .
Γι αυτό καταθέτω και εγώ την δική μου ενεργή συμμετοχή ως υποψήφιος Τοπικός Συμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ στις εκλογές του Οκτωβρίου για να στηρίξω ξανά τον δήμαρχο Σ. Κωνσταντάρα .
Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Θέρμου: Η Γιορτή του Βουνού και του Φεγγαριού “στου Κάρμα το Διάσελο” – Διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου

Newsroom

«Ο Εξηνταβελόνης»: Θεατρική παράσταση στην Αγία Σοφία Θέρμου!

Newsroom

Θέρμο: Η εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου – Το Πρόγραμμα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com