7.1 C
Θέρμον
Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2025, 18:22
Κόσμος

Παίκτες ξύρισαν τα κεφάλια τους για να στηρίξουν συμπαίκτη τους που δίνει μάχη με τον καρκίνο

O αρχηγός της ομάδας διαγνώστηκε με καρκίνο, με αποτέλεσμα να μην μετέχει πλέον στην… καθημερινότητα του συλλόγου με προπονήσεις και αγώνες, αφού ακολουθεί θεραπεία, ενώ έχασε τα μαλλιά του.


Ωστόσο, στον αγώνα που δίνει απέναντι στον καρκίνο δεν είναι… μόνος του, καθώς οι προπονητές και οι συμπαίκτες του προχώρησαν σε μία συγκινητική κίνηση, ξυρίζοντας τα κεφάλια τους, θέλοντας να δείξουν την συμπαράστασή τους. Μάλιστα, μόλις ο Μάρκους Χέμεν μπήκε στα αποδυτήρια και τους είδε ξέσπασε σε κλάματα.

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε ο αρχηγός της Κάλμαρ: «Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ».

 

Πηγή: newsbomb.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αεροπλάνο με 64 επιβαίνοντες συγκρούστηκε με ελικόπτερο στην Ουάσινγκτον: Ανασύρθηκαν 18 σοροί

Newsroom

ΗΠΑ: Η λίστα με τα πρώτα 10 οικονομικά μέτρα του Τραμπ

Newsroom

Κίνα: Ανησυχία για «μυστηριώδη ιό» που γεμίζει με κόσμο τα νοσοκομεία

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com