Κυριακή, 9 Φεβρουάριος 2025, 18:49
Κοινωνία

Τραγωδία: Ηλικιωμένος πήγε να σώσει τη γυναίκα του που πνιγόταν και πνίγηκαν και οι δύο

Μια τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Μυκάλη της Σάμου, όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Μαυρίκος.

Σύμφωνα με το samos24.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα  μπήκε στη θάλασσα για να κάνει το μπάνιο της. Ένας λουόμενος παρατήρησε ότι η γυναίκα δεν κινούνταν και ειδοποίησε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία. Ο σύζυγος, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τη γυναίκα του, έπεσε στη θάλασσα. Δυστυχώς, και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις από φουσκωτά σκάφη που υπήρχαν στην περιοχή.

Αμέσως μετά το περιστατικό, κατέφτασαν στο σημείο δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα του Λιμεναρχείου Σάμου. Το ζευγάρι απο τη Σάμο διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Η Ιατροδικαστής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου ζευγαριού, με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην τραγική κατάληξη.

 

 

Πηγή: enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ενδοοικογενειακή βία: 13χρονος κατήγγειλε τη μητέρα του

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 16χρονο αδερφό του

Newsroom

Διπλό έγκλημα στους Γόννους Λάρισας – Ταμπουρώθηκε στο ξυλουργείο του ο δράστης

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com