Μια μητέρα 50 ετών, την ώρα που πήγαινε να πάρει το 9χρονο παιδί της βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο 60χρονου, που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Αβάστακτος ο πόνος του συζύγου του θύματος που μίλησε στο MEGA.
«Άφησε το παιδί, πήγε να κάνει κάποιες δουλειές στον Λαγκαδά μέσα κι ήταν στην επιστροφή για να πάει να πάρει το παιδί. Επειδή άργησε να έρθει, πήρα τηλέφωνο δε μου απάντησε. Ξαναπήρα δε μου απάντησε».
«Με πήραν τηλέφωνο από το κλαμπ να πάω να πάρω το παιδί, στην ερώτησή μου ‘η Χαρά δεν ήρθε;’ Όχι μου λένε, πιθανόν να έχει μπλέξει σ ένα τροχαίο που έγινε εδώ κοντά. Πήρα λοιπόν το παιδί, περνώντας είδα κάποιον γνωστό μου εκεί λέω ‘τι έγινε; Μου λέει μια τράκα’».
«Τι συμβαίνει λέω; Δύο αυτοκίνητα. Τι χρώμα είναι το αυτοκίνητο λέω. Ένα άσπρο κι ένα μπλε. Μόλις είπε μπλε κάνω το συνειρμό που δε μου απαντούσε στα τηλέφωνα, πήγα και την ώρα που πήγα την βγάζανε από το αυτοκίνητο και την βάζανε στη σακούλα».
«Δυστυχώς ένας άνθρωπος έκλεισε σπίτια, ένας άνθρωπος αν μπορώ να τον πω άνθρωπο. Δεν μπορώ παιδιά τίποτα άλλο, πονάω χάθηκε η Χαρά μου», πρόσθεσε ο σύζυγος της 50χρονης.
Πηγή: vradini.gr