Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2025, 2:28
Κοινωνία

Πύργος: Θάνατος 54χρονης από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ότι ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας από τον Πύργο προήλθε από κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα.

Πρόκειται, μάλιστα, για το ίδιο στέλεχος μηνιγγίτιδας που είχε προσβάλει τον νεαρό φοιτητή στην Πάτρα. Η γυναίκα από τον Πύργο παρουσίασε ξαφνικά συμπτώματα το πρωί του Σαββάτου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρου Πολίτη, στο patrisnews.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου με υψηλό πυρετό, και τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Παρά τις άμεσες ιατρικές προσπάθειες, η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά την επιβεβαίωση της διάγνωσης, ενημερώθηκαν άμεσα οι συγγενείς της 54χρονης, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε, καθώς και οι συνάδελφοί της, ώστε να λάβουν την απαραίτητη χημειοπροφύλαξη.

Οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη περαιτέρω κρουσμάτων.

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θρίλερ στην Ομόνοια: Άνδρας βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα και με σακούλα στο κεφάλι σε AirBnB

Newsroom

Καταρρέει ο δείκτης γεννήσεων – Αύξηση ρεκόρ στον αριθμό των ηλικιωμένων

Newsroom

Τροχαίο – Σπάρτη: Νεκροί 3 φοιτητές 20 και 21 ετών – Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο και ντελαπάρισε

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com