20.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2025, 2:33
Κοινωνία

Καλλιθέα: Το συγκινητικό αντίο των συμμαθητών της 7χρονης

Αύριο η κηδεία της μικρής Αγγελίνας

Το δικό τους συγκινητικό στην 7χρονη Αγγελίνα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν χτύπησε πάνω σε τζαμαρία, είπαν οι συμμαθητές της στην Καλλιθέα.

Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν χθες στο προαύλιο του σχολείου και σχημάτισαν με τις τσάντες τους το όνομά της. Κόλλησαν επίσης στα τζάμια των τάξεων ζωγραφιές και μηνύματα για να της δείξουν πόσο την αγαπούν.

Καλλιθέα: Αύριο η κηδεία της 7χρονης

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της ανήλικης θα γίνει αύριο, Παρασκευή στις 12:30 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Το δυστύχημα έγινε στο σπίτι της θείας της 7χρονης, η οποία εκείνη την ώρα την πρόσεχε, καθώς οι γονείς της ανήλικης δούλευαν.

Η 37χρονη έπαιζε μαζί της, όταν ξαφνικά η μικρή διαπέρασε την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας του διαμερίσματος, πιστεύοντας ότι ήταν ανοιχτή. Αμέσως άρχισε να ουρλιάζει σοκαρισμένη βλέποντας την ανιψιά της να σωριάζεται αιμόφυρτη στο μπαλκόνι και να τραυματίζεται θανάσιμα.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους ακούγοντας τον κρότο της τζαμαρίας και τα ουρλιαχτά της θείας, η οποία φώναζε στο επτάχρονο αγγελούδι να ανοίξει τα μάτια του, και κάλεσαν τα ασθενοφόρα. Η θεία που είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία του κοριτσιού με κάθε τρόπο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Άμεσα στήθηκε γέφυρα σωτηρίας για την 7χρονη Αγγελική, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν γρήγορα στο σημείο και με συνοδεία αστυνομικών – οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα της εικόνας του παιδιού – να ανοίγουν δρόμο για να διακομιστεί το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων. Οι διασώστες έδωσαν μεγάλη μάχη για να ελέγξουν την αιμορραγία, ενώ έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί.

Οι γιατροί στα Επείγοντα, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από άλλους ορόφους, για 40 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν την 7χρονη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Στο νοσοκομείο εκτυλίχτηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς, oι οποίοι έχουν ακόμα ένα παιδάκι να μεγαλώσουν.

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης.

 

 

Πηγή: vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Άραχθος: Εγκεφαλικά νεκρά και τα δύο παιδιά – Οι γονείς του ενός δωρίζουν τα όργανά του

Newsroom

Χαλκίδα: Κάθειρξη 18 ετών στην 38χρονη για τη δολοφονία ξυλουργού – Ξέσπασε η οικογένεια του θύματος

Newsroom

Θεσσαλονίκη: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στην πλάτη 13χρονου σε προαύλιο σχολείου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com