11 C
Θέρμον
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025, 0:46
Κοινωνία

Ηράκλειο: Νεκρή τουρίστρια που έπεσε από γέφυρα στο ΒΟΑΚ – Έχασε την ισορροπία της

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας παρέας στο Ηράκλειο, καθώς μια τουρίστρια έπεσε από γέφυρα στην Εθνική οδό και σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να βγάλει selfie.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ηλικίας 20 – 25 ετών έπεσε από τη γέφυρα στο ύψος των Μαλίων λίγο πριν το τούνελ στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κοπέλα σταμάτησε το ενοικιαζόμενο όχημα που οδηγούσε στην Εθνική οδό και ανέβηκε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, προκειμένου να βγάλει μία φωτογραφία με το κινητό της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό.

Οι φίλες της αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής που ανέσυραν τη σορό της κοπέλας από το γκρεμό.

Οι φίλες της σε κατάσταση σοκ βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, όπου και δίνουν κατάθεση για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, πέρα του δυστυχήματος.

Πηγή: Cretapost.gr, Cretaone.gr, Flashnews.gr, newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Αλμυρό Βόλου – Στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα 16χρονος

Newsroom

Φάρσαλα: Ακαριαίος ο θάνατος 19χρονου που καταπλακώθηκε από τοίχο ενώ έκανε εργασίες ανακαίνισης

Newsroom

Λάρισα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαζε εκκλησίες – Έκλεβαν παγκάρια, καμπάνες και τάματα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com