10 Φεβρουαρίου 2026
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος & σκότωσε την 50χρονη στον Λαγκαδά

Τον δρόμο για τη φυλακή θα πάρει μόλις λάβει το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, ο 60χρονος που για μια ακόμη φορά οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε στον Λαγκαδά, με το αυτοκίνητο του μια 50χρονη μητέρα δυο παιδιών.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της, είχα πιει αλλά ένιωθα νηφάλιος», φέρεται να είπε απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή ο 60χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα και προκάλεσε το τροχαίο στον Λαγκαδά με θύμα 50χρονη μητέρα.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της γυναίκας. Με τύφλωσαν τα φώτα από το απέναντι αυτοκίνητο για αυτό έχασα τον έλεγχο και έπεσα πάνω του. Ήπια δύο ποτήρια τσίπουρο, αλλά μετά έφαγα αρκετά και περίμενα αρκετή ώρα για να τα αποβάλω. Αισθανόμουν νηφάλιος όταν οδηγούσα», ισχυρίστηκε ο 60χρονος οδηγός.

Ο 60χρονος απολογήθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται. Κρίθηκε προφυλακιστέος και μόλις πάρει εξιτήριο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

 

Πηγή: mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο – Κατηγορείται για μετάδοση μυστικών πληροφοριών

Newsroom

Πώς έγινε η τραγωδία με τους 15 νεκρούς στη Χίο – Τι λέει το Λιμενικό

Newsroom

Υποχρεωτική Καταχώριση Ανελκυστήρων στο Ενιαίο Μητρώο Ανελκυστήρων, προθεσμία 30 Ιουνίου 2026

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com