6.7 C
Θέρμον
17 Μαρτίου 2026
Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Συλλήψεις για τις φωτιές σε Συχαινά, Γηροκομειό-Στον εισαγγελέα τρεις νεαροί

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 19 και 27 ετών, προχώρησαν οι αρχές για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά.

Ο 19χρονος ομολόγησε απόπειρα εμπρησμού, ενώ ο 27χρονος, οδηγός δικύκλου, αρνείται την κατηγορία.

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Όπως έγραψε το Tempo24.News τα δύο νεαρά άτομα εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης από μία γυναίκα στην περιοχή των Συχαινών και προσήχησαν  χθες στην Ασφάλεια Πατρών. Δίπλα τους είχε βρεθεί ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό.

Οταν η γυναίκα τους είδε και ρώτησε τι δουλειά είχαν εκεί, εξαφανίστηκαν όμως εκείνη κατάφερε να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας από το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν και να ενημερώσει τις αρχές.

Στον εισαγγελέα οδηγείται και ο 25χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Γηροκομειό, την ώρα που ήταν σκυμμένος σε χωράφι.

Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ακόμη 19χρονου, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με τη φωτιά στην περιοχή της Αρόης. Στην κατοχή του βρέθηκαν πέντε αναπτήρες.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας συνεχίζονται.

 

Πηγή: tempo24.news

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδριάζει την Τετάρτη, στο Μεσολόγγι,  το Περιφερειακό Συμβούλιο

Newsroom

15ο Forum Ενέργειας: Η Πάτρα στο επίκεντρο των διεθνών ενεργειακών εξελίξεων στις 16 & 17 Μαρτίου

Newsroom

Παράταση έως 10 Μαρτίου για τη 2η πρόσκληση συμμετοχής στο DigiWest

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com