Χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου. Ο συλληφθείς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος, συνεχίζοντας να οδηγεί επικίνδυνα στον αστικό ιστό της πόλης.
Η συμπεριφορά του δημιούργησε σοβαρούς κινδύνους για την οδική ασφάλεια. Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε προφανή κατάσταση μέθης και αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοολομέτρησης. Επίσης, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.
Η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω από τις Αρχές, ενώ έχουν σχηματιστεί σχετικές δικογραφίες για τις παραβάσεις που διαπράχθηκαν.
Σύλληψη στο Αιτωλικό για Κατοχή Ναρκωτικών
Ένας ημεδαπός άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ στο Αιτωλικό από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεσολογγίου. Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή του βρέθηκαν 3,6 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μείγμα καπνού και κάνναβης.
Οι αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν τις ουσίες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντος για κατοχή ναρκωτικών. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.
Και στις δύο περιπτώσεις, οι Αρχές υπογραμμίζουν τη σημασία της τήρησης της νομοθεσίας για την ασφάλεια των πολιτών.