19.1 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 12:19
Αγροτικά Νέα

ΌΣΔΕ 2024: Με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης.

Με την εγγύηση του δικού σου αγροτικού συνεταιρισμού, διασφάλισε σήμερα στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική την επιδότησή σου.

▪  Με αξιοπιστία και με την εμπειρία ετών, η Ένωση Αγρινίου αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης.

▪  Με ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους.

▪  Με δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης.

▪  Με έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παραγωγού, για τις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, τα οικολογικά Σχήματα – echo sheme, την αναδιανεμητική ενίσχυση, τα τομεακά προγράμματα και όλες τις παρεμβάσεις αγροτικής ανάπτυξης.

▪  Με δυνατότητα έκδοσης Κάρτας του Αγρότη για αγορά εφοδίων έως 80% και ανάληψη μετρητών έως 10% της επιδότησης.

▪  Με παροχή ψηφιοποιημένων υπηρεσιών για μεγιστοποίηση της ενίσχυσής σου.

ΟΣΔΕ 2024. Φυσικά στην Ένωση Αγρινίου.

Επικοινώνησε άμεσα με το κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, στην Κωστή Παλαμά 20.

Τηλ. 26410.69034 – 69035

 

Η Ένωση Αγρινίου, με ιστορία, δράση και προσφορά που διαρκεί σχεδόν έναν αιώνα, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα ολοκληρωμένων, παράλληλων υπηρεσιών, υποστηρίζοντας τον αγρότη της περιοχής σε κάθε του βήμα και αναδεικνύοντας την Αιτωλοακαρνανία σε σημαντικό παράγοντα της αγροτικής οικονομίας.

Πέντε παραγωγικά εργοστάσια, διακόσιοι πενήντα εργαζόμενοι, επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, αγροτική έρευνα και καινοτομία, συνέργειες με κορυφαίους θεσμικούς φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εκσυγχρονισμός υποδομών, ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την βέλτιστη δυνατή υποστήριξη των παραγωγών, θεσμικές παρεμβάσεις για την προώθηση των αιτημάτων και την επίλυση των προβλημάτων του χώρου, διαρκή προσπάθεια αυτοβελτίωσης και καθημερινή εργασία για την Αιτωλοακαρνανία και τους ανθρώπους της.

Και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2024, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό. Βασική μας επιδίωξη είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες για τους παραγωγούς και την οικονομία της Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα κάνουμε και φέτος, έχοντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι και αναγνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης:

⇒ Διότι είμαστε εδώ από το 1930. Και θα είμαστε, πάντα στο πλευρό κάθε παραγωγού, και τα επόμενα 100 χρόνια.

⇒ Διότι για κάθε τους ανάγκη, οι παραγωγοί στην Ένωση Αγρινίου απευθύνονται.

⇒ Διότι η Ένωση παρέχει λύσεις στους παραγωγούς για αγορά ζωοτροφών, λιπασμάτων, πάσης φύσεως εφοδίων, ασφαλώς και για το ΟΣΔΕ.

⇒ Διότι, όσες φορές δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους ή των όποιων υπηρεσιών, η Ένωση Αγρινίου ήταν ο σύμμαχος των αγροτών στον αγώνα τους, διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας, τις λύσεις που είχαν ανάγκη.

⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου δίνει δουλειά σε περισσότερους από 250 εργαζομένους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Συνεταιρισμού, που δικαιούται να δηλώνει «ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών», ο πραγματικός τους συμπαραστάτης. Αυτό είναι το αποτύπωμα του Συνεταιρισμού, που ως κεντρικό του σύνθημα, στο οποίο έχει προσδώσει ουσιαστικό περιεχόμενο, δηλώνει το «Εργαζόμαστε για την Αιτωλοακαρνανία – Επενδύουμε στο μέλλον».

⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου επενδύει στην περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης.

⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου βρίσκεται κυριολεκτικά στο πλευρό των παραγωγών, στην εκτροφή και την καλλιέργειά τους, με επιστημονικό προσωπικό, πρόθυμο να τους καθοδηγήσει, υλοποιώντας προγράμματα που άμεσα τους ωφελούν, ΔΩΡΕΑΝ.

⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο καθημερινά για όλα όσα τον αφορούν.

⇒ Διότι η Ένωση Αγρινίου είναι Συνεταιρισμός που ανήκει στους ίδιους τους παραγωγούς…

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Αγρινίου. Ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρότες: Πληρωμές σχεδόν 2,2 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2024

Newsroom

Αγρότες: Έρχονται πληρωμές 700 εκατ. ευρώ μέχρι το Πάσχα

Newsroom

Αγρότες: Σε λειτουργία η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την επιστροφή ΦΠΑ

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com